Sandsbråten Bygg AS

Vårt fokus er kvalitet og gode løsninger for kunden! Trenger du tømrer som kan sette prosjektene dine ut i live, da er vi et trygt og godt valg med lokal forankring!

Rehabilitering av hus, hytter, tilbygg og takomlegging

Vi hjelper deg med de små og store endringene, etter ditt ønske!
Som f. eks.
– utskifting av vinduer
– terrasse
– takomlegging
– innendørs snekkerarbeider
– utendørs snekkerarbeider

Hus/Hytter og garasje

Våren 2020 står vår produksjonshall i Sigdal klar. Her lager vi elementer til hus/hytter og garasjer som vi så frakter til byggeplass. Dette gjør oss svært konkurransedyktige på pris.

Spesialutstyr til utskjæringer

Vi har investert i en spesiell håndholdt bandsag, som vi kan skjære ut f. eks. sperre-ender og alle spesielle utskjæringer du måtte ønske, som f. eks. til sveitserhus.

Om oss:

Sandsbråten Bygg AS ble etablert i februar 2012. Vi er pr. i dag tre tømrere, en lærling og 1 regnskapsfører på deltid. Vi er godkjent som opplæringsbedrift og ansvarsrett etter plan- og bygningsloven.

Sandsbråten Bygg har fokus på å være en lokal håndverksbedrift i Sigdal. Vårt fokus er kvalitet og gode løsninger. Trenger du en tømrer som kan sette prosjektet ditt ut i livet, så er vi et trygt og godt valg med lokal forankring.

Vi bygger nå opp en produsjonshall her i Sigdal, som skal stå ferdig våren 2020. Der har vi muligheter til å bygge hus/hytter og garasjer i elementer som vi frakter til byggeplass med lastebil, det gjør oss konkurransedyktig på pris i stedet for å stå ute og produsere i vær og vind.

Vi har også spesiell håndholdtbandsag som vi kan skjære ut f. eks. sperre-ender og all pynt til f. eks sveitserhus.

Vi har de siste årene drevet mye med rehabilitering og tilbygg av hus og hytter, samt takomlegging. Vi har og skal også fremover sette opp nye hus og hytter inkl. garasjer. Vi tar også på oss mindre betong arbeid.

Vi har også tilsluttet oss samarbeidspartnere med teknisk tegner av prosjekter samt konsulent innen byggesøknaer til våre prosjekter, noe som gjør at vi får en rask søknadsprosess i kommunen.

Vi har også samarbeid med lokale partnere innen:

  • Elektro
  • Rørlegger
  • Graving
  • Maler
  • Murer/flislegger
  • Betongarbeid

Våre siste prosjekter og nyheter:

Else Randi Bjørnstad

Else Randi Bjørnstad

Ombygging og rehabilitering av hytte med glassveranda i 1. etasje inkl. bakerovn. Den ligger idyllisk plassert kun få meter fra soneren i Sigdal.

les mer
Vidar Hartz

Vidar Hartz

Tilbygg på 135 kvm, som består av 3 plan. Terrasse i 1. og 2. etg. ferdigstilt utvendig og innvendig.

les mer

Vi er en opplærings­bedrift med 26 års erfaring.

Brede Sandsbråten

Brede Sandsbråten

Daglig leder/tømrer

26 års erfaring i bransjen.
Begynte som lærling i Senterbygg i 1993, tømrer svenn i 1995 og jobbet som tømrer/arbeidsleder i Senterbygg frem til april 2012. Startet opp Sandsbråten bygg AS i mai 2012. Arbeidsoppgaven min er å administrere Sandsbråten Bygg AS og å være ute å jobbe som tømrer på dagtid, noe jeg liker veldig godt! Mitt motto er: Ingen jobber er for små men noen jobber er dessverre for store.

Kjetil Ovnan

Kjetil Ovnan

Tømrer/arbeidsleder

Svennebrev 2004, og har 15 års erfaring som tømrer i bransjen. Begynte hos oss i mars 2019.

Sissel Johannesen

Sissel Johannesen

Regnskapsfører

Har over 40 år i bransjen og begynte hos oss i mai 2012.

Robin Stabæk Næsset

Robin Stabæk Næsset

Tømrer

Svennebrev 2012, og har 7 års erfaring som tømrer i bransjen. Begynte hos oss i 2015.

Even Skrutvold Østenengen

Even Skrutvold Østenengen

Lærling

Begynte som lærling hos oss i juni 2019.

Våre kunder sier:

Prosjektet hos oss er meget profft utført, helt fra idé til sluttfase. Vi er veldig fornøyde med resultatet og setter stor pris på Sandsbråten Bygg’s erfaring og service-vilje. Påbygget hos oss ble levert som avtalt og vi kan varmt anbefale dere videre.

Vidar og Tonje Hartz.

Sandsbråten Bygg AS har gjort en strålende jobb med rehabilitering og ombygging av min hytte! Jeg vil spesielt trekke fram to ting som er særdeles bra. Det ene er hvor utrolig raske og nøyaktige de er. Det andre er hvor imøtekommende de er ved diskusjoner om detaljer og løsninger. Dette gjorde hele byggeprosessen til en skikkelig høydare. Jeg er ikke et øyeblikk i tvil om hvem jeg vil spørre igjen, hvis jeg skulle være så heldig å kunne bygge flere ganger!

Else Randi Bjørnstad

Vi er er veldig fornøyde med arbeidet Sandsbråten Bygg utførte med restaurering og påbygg av huset vårt. Tankene vi hadde om hvordan huset skulle se ut ble godt ivaretatt og videreført. Profesjonelt utført fra A til Å, med et imponerende godt øye for å se løsninger på utfordringer et gammelt hus kan by på. Ryddig oppsett på fakturaer og veldige trivelige snekkere.

Hege og Anders Strand.

Kontakt oss

1 + 3 =

Vestsideveien 439, 3350 Prestfoss Norge

bresan@online.no

916 23 016

Åpningstider: Mandag – fredag 07.00 – 18.00